FAVORIETEN / FINESSE MOUSSE

Selectie van de Chef

8 * 85 gram vlootje

Selectie van de Chef

Product beschrijving

Smeuïge zachte mousse met een fijne textuur. De ideale verleidingstruc om de volle aandacht van je kat te krijgen tijdens de maaltijd. 

Voedingadvies

Een kat van 4 kg heeft 3 vlootjes per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van 2 vlootjes SHEBA® en 15 gram droogvoer te geven. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater. Opdienen op kamertemperatuur.

Ingrediënten

met Kip: vlees en dierlijke bijproducten (55%, waarvan 4% kip), mineralen. Met Gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (55%, waarvan 4% gevogelte), mineralen. Met Zalm: vlees en dierlijke bijproducten (51%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen. met Kalf: vlees en dierlijke bijproducten (55%, waarvan 4% kalf), mineralen.

Voedingswaarden

Eiwitten 10
Vetgehalte 5
Anorganische stoffen 2.5
Ruwe celstof 0.1
Vocht 82