MINI MAALTIJDZAKJES / DÉLICES DU JOUR

Gevogelte Selectie

6 * 50 gram maaltijdzakje

Gevogelte Selectie

Product beschrijving

Zacht gestoomde mini filets in een smakelijke saus. De perfecte hoeveelheid voor een verse maaltijd op ieder moment van de dag. Keer op keer een ware smaaksensatie voor je kat.

Voedingadvies

Een kat van 4 kg heeft 5 maaltijdzakjes per dag nodig. Het is aanbevolen om een mix van 4 maaltijdzakjes SHEBA® en 15 gram droogvoer te geven. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt. Het is aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen aan de mate van activiteit en de lichamelijke conditie van uw kat. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Hoe uw kat te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg voor vers drinkwater. Opdienen op kamertemperatuur.

Ingrediënten

met Kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers. Met Kalkoen: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kalkoen), granen, mineralen, suikers. Met Gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers.

Voedingswaarden

Eiwitten 8
Vetgehalte 4.5
Anorganische stoffen 1.8
Ruwe celstof 0.3
Vocht 83